Lehdistö

Tältä sivulta löydätte päivitetyt lehdistötiedotteet, joista saatte mielenkiintoista tietoa tavarantoimittajiemme uusista tuotteista.

Suuriresoluutioiset kuvat:
Tuote-/ lähikuvat ovat ladattavissa tuotesivuilta. Tuotesivuilta löydät myös tuotetiedot ja suositushinnat.

Miljöökuvat:
Valittujen tuotemerkkien miljöökuvat löytyvät kuva-arkistostamme osoitteesta www.skyfish.com/p/tjgroup

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Lehdistö:

Jos haluat tietää enemmän Thuesen Jensen Oy:n tuotteista, voitte aina ottaa yhteyttä customerservice@thuesenjensen.fi

Vinter 2020
Pillivuyt - Bæredygtighed er et vidt begræb

For Pillivuyt handler bæredygtighed om noget så enkelt som at skabe porcelæn af en helt særlig kvalitet og med en tidløs æstetik, der kan bæres videre gennem generationerne.

Læs mere her
Kevät 2020
Tarjoile kauniilta terrazzolta

Eloisa ja rouhea terrazzo materiaali tekee paluunsa nyt tarjoilulautana, jonka värikäs mosaiikkikuvio herättää pöydän eloon.

Lue lisää
Kevät 2020
Kata pöytä kauden väreillä

Raikas mintunsininen, tyylikäs grafiitti tai klassinen ruutu – herätä keittiö ja kattaus kevääseen kauden uutuusväreillä.

Lue lisää
Kevät 2020
Costa Novan ympäristöystävälliset uutuudet

Costa Nova lanseeraa kaksi uutta astiasarjaa – Notos sarjan kauniit sävyt muistuttavat Atlantin valtameren rannikosta Portugalissa, Rodan erityispiirre on ainutlaatuinen lasite.

Lue lisää
Kevät 2020
Luonnonläheinen uutuus illallispöytään

Kata pöytä persoonallisesti Pillivuyt Boulognen ruskeilla väreillä.

Lue lisää
Sykso 2019
Saksalasta laatua keittiöön ja pöydälle

Tänä syksynä lanseeraa Thuesen Jensen AS yli 50 innovatiivista ja käytännöllistä tuotetta Rösleltä – joka on johtavin laadukkaiden saksalaisten keittiövälineiden valmistaja.

Lue lisää
Sykso 2019
Toulouse -Sarjan uutuudet

UUTUUS: Pillivuytin Toulouse -sarjan kolme uutuustuotetta tekee nyt upean pöytäkattauksen tekemisestä entistäkin helpompaa. Suosittua sarjaa on laajennettu kahdella erikokoisella lautasella, sekä elegantilla kulholla, joka täydentää pöytäkattauksen.

Lue lisää
Sykso 2019
Serveringsnyhet från Pillivuyt på bordet

UUTUUS: Tarjoile ateriat ja leivonnaiset ranskalaiseen tyyliin kauniimmalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Sykso 2019
Luigi Bormioli pöydälle ja baariin

Syksyn suurimpiin uutuuksiin italialaiselta Luigi Bormiolilta on kolme täysin uutta sarjaa -Talismano, Diamante og Roma 1960. Jokainen lasi on muotoiltu niin, että saat viinistä tai drinkistä parhaat puolet esille – kirkas lasi, joka on kaksi kertaa vahvempaa kuin muut lasit. 

Lue lisää
Sykso 2019
KitchenAid goes green

KitchenAidin legendaarinen yleiskone lanseerataan nyt eksklusiivisessa palmunvihreässä sävyssä. Väri tuo luonnon sisään keittiöön. 

Lue lisää
Sykso 2019
Skandinaavista designia pöydälle

Gense on yhteistyössä tunnustetun Note Design Studion kanssa suunnitellut uuden aterinsarjan Ehran Tukholman Kansallismuseon avajaisiin.  

Lue lisää
Kevät 2019
Uusi Pillivuyt plissé pöytään

Tuo ranskalainen tyyli pöytääsi Pillivuytin Plissé-sarjan uutuuksilla  – tarjoa ruoat ja leivonnaiset kauniilla tavalla.

Lue lisää
Kevät 2019
Bastian - Uisia värejä keittiöön ja pöytään

Juuri oikeanlaiset tekstiilit nostavat keittiösi uudelle tasolle ja niiden avulla voit luoda persoonallisen tyylin. Värit ovat tänä keväänä himmeän sininen, himmeän vihreä ja kultaisen ruskea.

Lue lisää
Kevät 2019
Costa Nova - Nauti espresso väristä

Uusi sarja Grespresso, joka koostuu värikkäistä espressokupeista. Costa Nova saa Sinut nauttimaan espressosta entistäkin suuremmalla nautinnolla.

Lue lisää
Kevät 2019
Uudet aterimet ruotsalaista kansallimuseota varten

Gense on yhteistyössä tunnetun Note Design Studio kanssa valmistanut uuden aterinsarjan Tukholman Kansallismuseon ravintolan uudelleen avausta varten.

Lue lisää
Kevät 2019
Polkaise päivä käyntiin uudella tehosekoittimella

KitchenAidin uusi Artisan high performance tehosekoitin seuraa sinua pitkin päivää – herkullisesta aamusmoothiesta lämpimään illalliseen. Se luo sinulle mahdollisuuksia valmistaa terveellistä ruokaa helposti ja nopeasti – tarkkuudella, voimalla ja hienolla maulla.

Lue lisää
Kevät 2019
Uusi posliini persoonallista kattausta varten

UUTUUS: Luo kaunis pöytäkattaus Pillivuytin Toulouse -posliinilla. Suositun sarjan valikoimaa, jolle on omaista kaunis rypytys, on nyt laajennettu useilla lautasilla ja kulhoilla.

Lue lisää
Syksy 2018
Gense - Uudet aterimet ruotsalaista kansallimuseota varten

Gense on yhteistyössä tunnetun Note Design Studio kanssa valmistanut uuden aterinsarjan Tukholman Kansallismuseon ravintolan uudelleen avausta varten.

Lue lisää
Syksy 2018
Alfi juwel – Ikoninen termoskannu täyttää 100 vuotta

Yksi maailman tunnetuista termoskannuista täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi Juwel -kannusta on valmistettu juhlavuosimalli kiillotetulla teräksellä.

Lue lisää
Syksy 2018
Uudet aterimet Charingworthilta

Ruoka maistuu paremmalta, kun syöt kauniilla aterimilla, jotka sopivat kattaukseen ja sisustustyyliisi. Englantilainen Charingworth luo modernin vaikutelman klassisilla aterimilla.   

Lue lisää
Syksy 2018
Illy - Valmista aitoa, italialaista espressoa

Illyn maailmantunnetuilla espresso- ja kahvikoneilla tuoreen ja täyteläisen espresson ja kahvin valmistaminen on mahdollista. Illyn tyylikkäät ja kauniit kapseli-espressokoneet ovat pian saatavilla lähimmältä jälleenmyyjältä.

Lue lisää
Syksy 2018
Luigi Bormioli - Viinilasi asiantuntijalle

Hyvät viinit ansaitsevat lasin, joka tuo esiin viinit hienot aromit. Luigi Bormiolin uusi lasisarja Tentazioni on suunniteltu tuomaan viinistä paras esiin, jotta saat täydellisen viinielämyksen.

Lue lisää
Syksy 2018
Terveelinen elämäntyyli uudella KitchenAid monitoimikoneella

KitchenAid tekee nyt entistäkin helpommaksi valmistaa tuoreita ja terveellisiä aterioita tehokkaalla, uudella 7 cup monitoimikoneella.

Lue lisää
Syksy 2018
Toulouse uuniin ja tarjoiluun

Pillivuyt on saanut suositun Toulouse – sarjan valikoimaan täysin uudet kulhot ja ramekinit. Voit laajentaa mahdollisuuksia tarjota valmistamasi ateriat suoraan kauniista astioista, joissa on rypytyksen omainen kuviointi lähellä pohjaa.

Lue lisää
Syksy 2018
Tarjoile kauniisti uusilla Pillivuyt Plissé-tuotteilla

Pillivuytin uudet posliiniastiat Plissé-sarjassa luovat mahdollisuuden tarjoilla tyylillä – oli kyseessä sitten trendikäs tapas, klassinen jälkiruoka tai herkullinen, terve salaatti.

Lue lisää
Syksy 2018
KitchenAid juhlii 100-vuotis syntymäpäivää juhlavuosimallilla

KitchenAidin legendaarinen yleiskone lanseerataan nyt ainutlaatuisena limited edition versiona
KitchenAidin 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Lue lisää
Kevät 2018
Luigi Bormioli - Klassiset drinkit & trendikkäät cocktailit tyylillä tarjoiltuna

Sekoita ja tarjoa herkulliset cocktailit ja tyylikkäät drinkit italialaisen Luigi Bormiolin Mixology -sarjan tuotteilla. Mixology – sarjan valikoimaan on nyt lisätty upeita laseja.

Lue lisää
Kevät 2018
Pillivuyt Plissé moderniin pöytään

Yksinkertainen, elegantti ja klassinen. Pillivuyt Plissé on tunnettu hienoista ja ajattomista linjoista, jotka on luotu yli 100 vuotta vanhoista muoteista. Plissé -sarjan valikoimaa on nyt laajennettu uusilla, ihastuttavilla posliiniastioilla, jotka sopivat moderniin pöytään.

Lue lisää
Sysky 2017
Luigi Bormioli - Uudet lock-eat-lasit säilytykseen ja tarjoiluun

Luigi Bormioli laajentaa innovatiivista Lock-Eat-valikoimaansa uusilla laseilla ja karahveilla tyylikästä tarjoilua varten sekä tilavilla hillopurkeilla, joissa on patenttikansi. Lock-Eat pidentää säilyvyysaikaa eikä ruokaa jää tähteeksi. Kokoelmaan kuuluu myös tyylikkäitä tarjoiluastioita.

Lue lisää
Sysky 2017
pillivuytin elegantin toulouse-sarjan uusi vaihe

Toulouse-astiasto koostuu valikoimasta, johon kuuluu klassisia ja käytännöllisiä posliiniastioita jokapäiväisiin ruokailuhetkiin. Nyt sarja kasvaa kahdella uudella tuotteella, jotka sopivat täydellisesti sekä ruoanvalmistukseen että tyylikkääseen tarjoiluun.

Lue lisää
Syksy 2017
KitchenAid – Kahvin valmistusta jokaiseen makuun

Kahvin ystävät asettavat nykyään yhä korkeammat vaatimukset kahville ja sen valmistusmenetelmille. KitchenAid on kehittänyt laajan kokoelman kahvinkeittimiä, joissa hyödynnetään edistynyttä teknologiaa, ja joiden muotoilu on ylellistä, joten voit aina valmistaa hyvää kahvia makusi mukaan.

Lue lisää
Sysky 2017
Luigi Bormioli – Cocktailien sekoittamisen taito

Klassiset drinkit tai trendikkäät cocktailit – Luigi Bormiolin baarikokoelma ei jätä mitään sattuman varaan kun kyse on parhaiden cocktailien sekoittamisesta.

Lue lisää
Sykso 2017
KitchenAidin Cold Brew - hyvä syy pitää kahvista entistäkin enemmän

Kylmä kahvi on yksi nykyisistä kahvitrendeistä, ja nyt voit valmistaa sitä kotona KitchenAidin Cold Brewerilla.

Lue lisää
Syksy 2017
Uusi kitchenaid yleiskone pieneen keittiöön

Legendaarisen KitchenAid Artisan yleiskoneen pienempi ja kevyempi, mutta yhtä tehokas versio. Uusi pieni yleiskone sopii pieneen keittiöön, pienelle perheelle ja sinkuille.

Lue lisää
Sysko 2017
Wesco – 150 värikästä vuotta laadukasta muotoilua

Täydelliset mittasuhteet, moderni muotoilu, retrotyyli ja erinomainen toimivuus ovat ominaisia alkuperäiselle Wesco-muotoilulle. Ja mikä on yhtä tärkeää: Se on värikästä!

Lue lisää
Kevät 2017
KitchenAid - KitchenAid esittelee nyt kaksi uutta lisävarustettua yleiskonemallia

KitchenAid on edelläkävijänä tuonut innokkaat ruoanlaittajat parhaiden kulinarististen kokemusten äärelle. Legendaarinen yleiskone kokee nyt uudistuksen, ja se tapahtuu uusien 125 ja 175 lisävarustemallien kautta. Niiden ulkomuoto on päivitetty ja tehty entistäkin miellyttävämmäksi, sekä lisätarvikkeiden liittämisestä on tullut entistäkin helpompaa.   Moottoriteho on säilynyt yhtä vahvana kuin tuotannosta poistuvassa 150 mallissa.

Lue lisää
Kevät 2017
Luigi Bormioli - Nauti viini uudella tavalla

Luo epävirallinen ja erilainen viinielämys T-Glass -laseilla. Italialainen Luigi Bormioli on luonut uuden, innovatiivisen viinilasikokoelman ilman lasin vartta, 25 vuoden takuulla.

Lue lisää
Kevät 2017
La Rochère - Satojen vuosien ranskalainen lasiperienne

La Rochère on yli 500 vuotta valmistanut laseja, joilla on historiallinen tausta, ja joiden inspiraation lähteenä on ranskalainen taide ja kulttuuri. Ranskalaisen lasitehtaan upeita lasisarjoja on nyt myös mahdollisuus saada Suomeen.

Lue lisää
Kevät 2017
KitchenAid - Valmista täydellinen kupillinen teetä jokaisella kerralla

Kitkerän ja laimean teen juominen on nyt loppu. KitchenAidin uusi Artisan teekeitin tekee täydellisen teekupillisen valmistamisesta helppoa. Kaikille niille, jotka rakastavat teetä.

Lue lisää
Kevät 2017
KitchenAid - Täydellinen kahvielämys KitchenAidin kanssa

Yksinkertainen tiede monipuolisella maulla. KitchenAidin sifonikahvinkeitin on mielenkiintoinen tapa valmistaa kahvia. Tehokas vakuumi-keitinmenetelmä hauduttaa maun ulos kahvipavuista, kahvin aromit eivät katoa missään vaiheessa.

Lue lisää
Elokuu 2015
KitchenAid Keksi Tehosekoittimen Uudelleen

KitchenAid tuo markkinoille vallankumouksellisen, magneettisen Artisan slide-in blenderin, joka yhdistää ennennäkemättömän kekseliäisyyden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden KitchenAidin veistokselliseen ja ikoniseen, muotoon valettuun metallirakenteeseen. 

Lue lisää
Elokuu 2014
Pillivuyt Boulogne – Elegantti ja orgaaninen

Pillivuytin uudet Boulogne-lautaset ovat saaneet innoituksensa Pariisin länsipuolella kasvavasta Boulognen metsästä. Luonnolliset muodot ja hienostuneet kohokuvioinnit toisintavat tätä osittain luonnontilaista metsää, joka on suurkaupungin keidas ja pariisilaisten suosima virkistyskohde.

Lue lisää
2014
Eväste- ja tietosuojapolitiikka

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at benytte websitet accepterer du denne politik.

Lue lisää