Berkel
Lue lisätietoja Berkel

VAN BERKEL INTERNATIONAL S.R.L., Oggiona S. Stefano, Italia. Maailman johtavin viipalointikoneiden valmistaja. Viipalointikoneet ovat ehdottomasti parasta laatua mitä voi toivoa niin koti- kuin ammattikäyttöön. BERKEL on perustettu vuonna 1898 Wilhelmus Adrianus Van Berkelin toimesta. Hän käytti kokemustaan hyväksi, ja suunnitteli mekaanisen keksinnön – kädenjatkeen, joka leikkaa viipaleita veitsellä.

Yli 100 vuotta myöhemmin on nimi BERKEL edelleen synonyymi täydellisyyden, innovaation ja kauneuden kanssa. Ainutlaatuinen luksusbrändi ja designikoni, joka tuo historian ja viehättävyyden keittiöön – ja se on todistanut arvonsa läpivuosien. BERKELin viipalointikoneet on luotu edistyneellä teknologialla, jotta luotettavuus ja tarkkuus voidaan varmistaa. Täydellisyyden saavuttaminen tulee esille, kun katseen kohdistaa yksityiskohtiin. Yksityiskohdat ovat mahdollisia ainoastaan siksi, että ne valmistetaan täysin käsityömenetelmällä. Tarkka, mekaaninen toiminto varmistaa täydelliset siivut – silkkisen ohuesta paksuun. Erityisesti suunnitellut yksityiskohdat varmistavat turvallisuuden ja minimoivat jätteen.

BERKELin valikoima kattaa myös laatuveitset, jotka täydentävät koneita ja sopivat täydellisesti ja elegantisti yhteen niiden kanssa.